Football Talk

Φράιμπουργκ, η επιστροφή: Τώρα ο Ολυμπιακός πρέπει να μάθει από τα λάθη του (video)

Φράιμπουργκ, η επιστροφή: Τώρα ο Ολυμπιακός πρέπει να μάθει από τα λάθη του (video)

Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος, ο Ολυμπιακός βρίσκει μπροστά του τη Φράιμπουργκ στη φάση των ομίλων του Europa League. Αυτή τη φορά, όμως, το αποτέλεσμα πρέπει να είναι διαφορετικό.

Σχετικά Άρθρα

Ξανά στη Γερμανία θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός και μάλιστα για να αντιμετωπίσει την ίδια ομάδα. Ο λόγος για τη Φράιμπουργκ, με τους «ερυθρόλευκους» να μην τα πηγαίνουν και πολύ καλά στις συναντήσεις τους την περασμένη σεζόν, ιδίως στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχθηκαν την ομάδα του Κρίστιαν Στράιχ, για τη δεύτερη αγωνιστική, όμως είναι μία αναμέτρηση που πιθανότατα θα θέλουν να διαγράψουν από τη μνήμη τους. Στο 25ο λεπτό, ο φωτεινός πίνακας έδειχνε ήδη το σκορ στο 0-2, χάρη στα γκολ των Χέφλερ και Γκρέγκοριτς. Ο τελευταίος μάλιστα πέτυχε και δεύτερο προσωπικό τέρμα, για το τελικό 0-3.

Στη Γερμανία είναι η αλήθεια ότι ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε σαφώς βελτιωμένος. Ο Ελ Αραμπί στο 17’ έδωσε το προβάδισμα στους Πειραιώτες, αλλά στην εκπνοή και συγκεκριμένα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, η Φράιμπουργκ κατάφερε να νικήσει τον Πασχαλάκη για το τελικό 1-1.

Φέτος, το σύνολο του Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα επιχειρήσει να γράψει αλλιώς την ιστορία. Το αποτέλεσμα θα φανεί μέσα στους επόμενους μήνες.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0